Hírek, közlemények: Aktuális hirek

Területi Iskolai Egyéni Bajnokság 2020

Aktuális hirek | 2020. március 13.
Területi Iskolai Egyéni Bajnokság a Korona Vírus Terjedése miatt nem kerül megrendezésre

Németh Lajos
VTSZ elnök
Részletek

Határozat a Koronavírus miatt

Aktuális hirek | 2020. március 13.

Tisztelt Sporttársak!

A Szombathelyi Területi Csoportot a Vas Megyei Intézõbizottság teljes jogkörrel fehatalmazta a jelenlegi egészségügyi helyzetre hivatkozva.
A Szombathelyi Területi Csoport döntèse a következõ:
A mai naptól szigorúan megtiltja a Szombathelyi területi NB III csapatbajnoki mérkõzések lejátszását, ami visszavonásig érvényes.
A további intézkedésekrõl a Területi Bizottság értesíteni fogja a csapatokat.

Sportbaráti Tisztelettel

Szombathelyi Területi Bizottság
Molnár Tibor
Bizottság elnök
Részletek

Ferlhívás Koronavírussal kacsolatban

Aktuális hirek | 2020. március 12.


« Vissza Hírek kezdőlapra

KÖZLEMÉNY, RENDELET A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Teke Tàrsadalom, Kedves Sportbaràtok!Ahogy ígèrtük, a Korona vírus kapcsàn minden fontos esemènyről, fejlemènyről tàjèkoztatunk Benneteket.

A Kormàny mai napon vèszhelyzetet hirdetett. Ennek èrtelmèben minden 100 főnèl nagyobb beltèri rendezvènyt tilos megrendezni! Sajnos ez èrinti sajàt sportàgunkat is, nekünk is szüksèges meghozni bizonyos döntèseket, intèzkedèseket. Ezeket sajàt ès közössègünk egèszsège èrdekèben hozzuk. Össze kell fognunk ès kivenni a rèszünket a vèdekezèsben ès a vírus lelassítàsàban.

2020.03.11.-től minden osztàlyban ès minden a Szövetsèg àltal szervezett bajnoksàgban a Magyar Teke Szakági Szövetsèg zàrt kapus bajnoki mèrkőzèseket rendel el minden olyan helyszinen, amelynek befogadókèpessège meghaladja a 100 főt. A befogadókèpessèg nem a várható, vagy átlagos nèzőszàm, hanem a lètesítmèny valós befogadókèpessège, amelyben beleèrtendő mindenki, aki a pàlyàn, a nèzőtèren, a pàlya környezetèben, tehàt a lètesítmènyben tartózkodhat. A zàrt kapus mèrkőzèsen kizàrólag a jàtèkosok, edzők, szakmai stàb ès versenybírók tartózkodhatnak!

Tovàbbà a Magyar Teke Szakági Szövetsèg nem szervez meg ès nem engedèlyez semmilyen olyan versenyt, ahol a rèsztvevők szàma (lsd. Befogadókèpessèg) meghaladhatja a 100 főt. A rèsztvevők szàmànak megàllapítàsa a rendező szervezet, klub felelőssège. Vonatkozik ez a màr meghirdetett versenyekre is.

A fent leírtak betartàsa ès betartatàsa mindenki szàmàra kötelező èrvènyű!

A Kormànyrendelet megszegèse jogi következmènyeket von maga utàn. A rendelkezès visszavonàsig èrvènyes!

Szemèlyes àllàsfoglalàs: Igyekezzünk nem pànikolni, józanul gondolkodni ès mèrlegelni minden olyan esetben, amikor a vírus fertőzès veszèlye fennàllhat. Felelőssèget èrzek minden sportoló, szakember ès teke szerető ember egèszsège irànt! Ez közös felelőssègünk.

Vilàgversenyek: A mai napon több jàtèkos ès sportvezető tènykènt közölte, hogy nem lesz vilàgbajnoksàg màjusban. Felhívom mindenki figyelmèt, hogy erről mai napig hivatalos közlemèny vagy utasítàs nem èrkezett. Amennyiben ilyen törtènik, arról azonnali tàjèkoztatàst adunk. Vàrjuk a hivatalos vàlaszokat! Hivatalos àllàsfoglalásnak a Nemzetközi Szövetsèg hivatalos közlemènye minősül.

Egy ilyen különösen nehèz helyzetben a pànikkeltès felesleges ès nem vezet sehovà. Az egèszsègünk a legfontosabb!Vigyàzzunk magunkra!

Pintyőke Marcel
MATESZ Elnök
Részletek

Mérközés elhalsztása

Aktuális hirek | 2020. február 20.

Vasjármű TK - Gellénháza SE NB III mérkőzés elhalasztási kérelmét a Verseny Bizottság meg tárgyalta és
elfogadta.
Verseny Bizottság
Részletek

Gyászhír

Aktuális hirek | 2020. február 3.


G Y Á S Z H Í R
Megrendülten értesítünk minden tekebarátot, hogy SÁRKÖZI LAJOS /1954 – 2020/ a hajdani Kőszegi SE Teke Szakosztályának alapító tagja, játékosa életének 66. évében elhunyt.
Végső búcsút vehetünk tőle 2020. február 13-án 14 órakor a kőszegi temetőben.
Alakja egybeforrt a méltatlanul megszüntetett , de sok éven keresztül szárnyaló kőszegi tekesporttal. Kiváló versenyző volt, játékát az intelligencia és a kifinomult technika jellemezte. Szerénysége, barátsága, sokunknak hiányozni fog. Halála fájdalmas és nagy veszteség számunkra.
Vas Megyei Tekézők Szövetsége
Részletek

Elmaradt mérkőzésről hozott határozat

Aktuális hirek | 2019. november 11.
A VIII. fordulóból elmaradt Rum TTE – Daraboshegy SE mérkőzés ügyét a Versenybizottság megtárgyalta, és a következő határozatot hozta:
A két csapat vezetőjétől kapott jelentésből a bizottság megállapította, hogy a mérkőzés elmaradását félreértés okozta. A bizottság figyelmezteti a két csapatvezetőjét a jövőbeni gondosabb kommunikációra. A bizottság hozzájárul a mérkőzés lejátszására 2019.11.30-án 16 órai kezdéssel.
Versenybizottság
Részletek

NB III-as híbásorsolás javítása

Aktuális hirek | 2019. november 6.
Hibás az NB.III-as sorsolás javítani kellene az alábbiakat

A XX. fordulóban a Pecöl TK – Olajbányász SE Gellénháza helytelen, javítani kell Olajbányász SE Gellénháza – Pecöl TK-ra
A XXII. fordulóban a Pecöl TK – Uraiújfalu SE helytelen, javítani kell Uraiújfalu SE – Pecöl TK –ra.

Üdv. Németh Lajos
Részletek

Elhalasztott Mérkőzések új ídőpontja

Aktuális hirek | 2019. november 6.
A honlapra kellene feltenni az alábbiakat:
„A VIII. fordulóból elmaradt Bulcsu Vezér TK – Vasjármű TK NB.III-as mérkőzés a két csapat megegyezése alapján 2019.11.23.-án 14 órakor kerül lejátszásra.
A változtatáshoz a Versenybizottság hozzájárult.”

„A VIII. fordulóban félbeszakadt Pecöl TK – Olajbányász SE Gellénháza mérkőzést a két csapat megegyezése alapján 2019.12.01-én folytatják. „

Üdv.Németh Lajos
Részletek

Területi Senior Bajnokság rendezése

Aktuális hirek | 2019. november 3.
Értesítjük a Területi Szenior Egyéni Bajnokság résztvevőit, hogy a versenyt Szentgotthárdon 2019.11.23-án szombaton rendezzük meg.

Köszönettel: Lajos
Részletek
Versenynaptár
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930